TOUSJEE

TOUSJEE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1414 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tousjee. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 16:13 Om 18:30 besteld, dat is natuurlijk topdrukte dan.. eerst 40 min gewacht en toen werd ik gebeld. Het was later maar wel onderweg! Gelukkig had ik alle tijd, erg fijn dat er even gebeld werd. Kort daarna ging de bel, super service! En ook erg lekker
22 mei 2022 om 8:35 Had 1 pokebowl besteld, 1 uur en 40 minuten gewacht. Toen mijn bestelling eindelijk aankwam zag het er echt niet uit.. alles was maar een beetje in dat bakje gesmeten met een klodder saus er bij, de smaak was wel prima verder
13 mei 2022 om 9:54 We moesten er even op wachten maar de bowl was erg lekker.
10 mei 2022 om 20:42 Goed eten! Netjes optijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.
8 mei 2022 om 22:58 Er ontbraken veel dingen in de poke bowl en dingen die extra besteld waren zaten er niet bij. Vervolgens probeer je contact op te nemen (zijn ze niet bereikbaar). Bezorgtijd was erg lang.
8 mei 2022 om 22:43 De pokebowl bevat maar een kleine portie. Ik moest lang wachten op mijn bestelling.
8 mei 2022 om 22:22 Lekker eten, als het aankomt. Maar niet best qua bezorging. +/- 2 uur op eten wachten.
8 mei 2022 om 21:25 They mixed up my order. I ordered the holy chicken bowl but received a salmon bowl. Also, they forgot chopsticks.
8 mei 2022 om 20:24 Heerlijk eten, maar je krijgt nooit wat je besteld; ze vergeten altijd iets. Vandaag 2 uur moeten wachten op onze bestelling die dus uiteindelijk niet klopte.
7 mei 2022 om 20:59 Om 17:40 besteld met een bezorgtijd van 30-50 minuten. Dat veranderde ineens naar 19:00. Uiteindelijk om 19:45 pas ontvangen zonder enige communicatie. Echt belachelijk. Bezorger zat ook alweer op de fiets toen ik bij de voordeur was. Niet weer dus.
7 mei 2022 om 19:32 Bezorgtijd is wel erg lang. Eten is niet bijzonder. Veel te veel mayo op de Poke Bowl. Dumplings waren hard aan de zijkant. Kortom-het klonk beter dan dat het daadwerkelijk smaakt.
5 mei 2022 om 19:42 eten is goed, maar de bezorgtijd is echt veel langer dan de aangegeven tijd. Dat is irritant.