TOUSJEE

TOUSJEE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 776 beoordelingen
24 sep 2020 om 21:51 Super vriendelijk ze houden zelfs rekening met allergieën!! Top service zeker een volgende keer weer! Jullie zijn top❤️
24 sep 2020 om 19:19 Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven.
24 sep 2020 om 11:13 Jammer dat de portiegroottes nogal verschillen tussen bestellingen. Maar verder prima bowls. Bezorging 30 minuten eerder dan opgegeven tijdstip
23 sep 2020 om 20:26 Eten prima maar heb nu al twee keer gehad dat niet alle bestelde ingrediënten waren toegevoegd. Vanavond miste er twee toevoegingen.
21 sep 2020 om 21:59 Was weer heerlijk!
21 sep 2020 om 19:51 Kwaliteit top maar daar betaal je ook voor! Bezorging meestal top
20 sep 2020 om 22:29 Zeer teleurstellend. Moest bellen waar het bleef. De 7 minuten die de meneer aangaf waren er meer dan het dubbele. Bijna half uur te laat en dan krijg je een klein karig bakje. Heb wel eens beter gehad bij jullie
20 sep 2020 om 20:21 Het eten was veel te laat. Wel netjes opgelost met een gratis drankje én ik werd gebeld door Tousjee. Bezorgster was heel vriendelijk. Het eten was heerlijk en echt wel genoeg (normale bowlgrootte). Die nori tempura is echt de bom.
20 sep 2020 om 19:54 Door een lege accu duurde de bezorging langer als normaal. Het eten smaakte gelukkig net zo lekker als altijd. Ook een hele vriendelijke bezorgster.
20 sep 2020 om 19:46 Eten is snel bezorgd en was ook nog eens super lekker! mijn complimenten.
20 sep 2020 om 19:28 Heerlijke pokebowl, beste van Enschede
19 sep 2020 om 22:21 Het eten viel erg tegen, had er eerlijk gezegd meer van verwacht gezien de beoordelingen. Qua levering: ik kreeg een bericht dat de bezorger er bijna was, en vanaf dat moment duurde het nog een uur. Dit was niet voor herhaling vatbaar!