TOUSJEE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1498 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tousjee. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 0:47 Bezorging een uur later dan gevraagd. Eigenaar was er wel heel open over en heeft mij een gratis drankje gegeven en een groter formaat pokébowl. Kip was helaas koud en zeker niet crispy meer (crispy chicken)
20 sep 2022 om 23:20 Bestelling zou om 18.45 bezorgd worden. Uiteindelijk om 19.20 gebeld en toen werd verteld dat er iets mis was gegaan. 10 minuten later was de bestelling er. De vegan chicken bowl bevatte rauwe rode ui maar was zo sterk dat het niet te eten was.
17 sep 2022 om 22:20 Iets later dan aangeven bezorgd, al viel de bezorgtijd dan nog wel mee. Kleine porties vergeleken net anderen in Enschede! Zeker voor 15 euro per poke bowl. Hoor meestal enthousiaste reacties over Tousjee, mij hebben ze nog niet overtuigd.
17 sep 2022 om 15:47 The food was amazing, generous serving and excellent flavor! Without doubt I will order again.
11 sep 2022 om 20:45 Heerlijk eten! Goed op tijd bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger
11 sep 2022 om 17:16 Veel te laat bezorgd. Het eten kwam 1 uur te laat. Dit is al de derde keer dat mijn eten veel te laat wordt bezorgd…
10 sep 2022 om 7:10 Foodtracker gaf 45 minuten aan maar het eten kwam pas na anderhalf uur, waardoor de gyoza koud en slap was, de rijst was uitgedroogd en de nori taai. De rijst zelf leek ook geen smaak te hebben.
30 aug 2022 om 6:53 Veel te laat bezorgd weer
26 aug 2022 om 13:05 Eten was erg lekker, ook werd er netjes contact opgenomen i.v.m. een product dat niet meer op voorraad was. De bezorging was ruim 1:30 na het plaatsen van de bestelling.
25 aug 2022 om 20:13 Normaal gesproken zeer tevreden. Eten was goed, maar helaas waren ze de eetstokjes en het chocolaatje vergeten en heb ik 2 uur moeten wachten tot het bezorgd is.
25 aug 2022 om 6:50 Anderhalf uur van tevoren besteld
25 aug 2022 om 4:46 Can I get an AMEN . In hele hele lange tijd niet zo goed gegeten van een bestel restaurant als gisteren. WoW dit ging mijn verwachting te boven. Wat was dit lekker!!! Grote porties, goed gevulde pokebowl, ik werd er gewoon heeeel blij van! BEDANKT!